יאגו אחהצ.png

המבורגר 100% בשר עם סוד...

חנוכה 044.jpgהמתכון כל כך קל שזה מביך, ואני מגלה פה סוד שהוא אפילו לא שלי אלא של צחי בוקששתר המופלא.
 
אז ככה:
כדי להכין 5 קציצות המבורגר צריך:
חצי קילו בשר בקר טרי טחון (אני קונה צלעות)
בצל גדול קצוץ
מלח, פלפל שחור טרי
שמן לטיגון - אני מטגנת בשמן קנולה
ו..זהו.
 
הסוד:
מטגנים את הבצל הקצוץ, מסננים את השמן ורק אז מערבבים אותו עם הבשר.
 
ההכנה: מוסיפים מלח ופלפל לתערובת, לשים ויוצרים קציצות שטוחות. להמבורגרים "מקצועיים" אפשר להשתמש ב"רינג". אלו הן טבעות המתכת שאפשר לקנות בכל חנות ציוד מטבחי טובה. וכן, אין לי כאלה ואני ממש צריכה. לא רק להמבורגרים.
בינתיים אני מכינה מכמות זו 10 קציצות קטנות יותר.
 
מלהיטים מחבת כבדה שיש בה שכבה דקה של שמן, מטגנים משני הצדדים. אוכלים מיד.
ילדים  (קטנים וגדולים) ישמחו לקבל את ההמבורגר שלהם בלחמניה רכה וספוגית ובליווי ירקות טריים.