יאגו אחהצ.png

פשטידת אטריות של פעם

פשטידת אטריות 023.jpgמתכון פשוט, פשוט. עם טעם של האוכל של סבתא (שלי, לא של הילדים).
אל תתפתו לשדרג, אל תשתמשו בפסטה איטלקית או בגבינת פרמזן.
הקסם של הפשטידה הזו דומה לקסם של ממרח השחר העולה, קפה נמס של עלית או קרמבו - טעם של נוסטלגיה.
 
מצוינת כבסיס לארוחת ערב ואפילו לארוחת עשר לילדים.
 
 
החומרים:
חבילת אטריות דקות של אסם (400 גר)
500 גר' גבינות (לבנה, קוטג', עמק וכו')
3 ביצים גדולות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם (אני שמה כפית מלח ורבע כפית פלפל)
 
 
לבשל את האטריות לפי הוראות היצרן, לסנן בלי לשטוף.
להוסיף את כל החומרים, לערבב היטב בכף,
להכניס לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות צלזיוס,
לאפות כ-40 דק' - עד שהמאפה מתחיל להשחים.