יאגו אחהצ.png

קציצות הודו בתנור

אני משתדלת לבשל אוכל בריא, אבל יש תנאי סף - הוא חייב להיות טעים.קציצות הודו בתנור.jpg
הקציצות האלו עונות על הדרישות בצורה מושלמת, אז בבקשה
 
המצרכים: ל-10 קציצות נאות
חצי קילו בשר הודו (שוק הודו מפורק)
ביצה
חצי כוס קמח כוסמין
בצל קטן קצוץ דק-דק (לא חובה)
כפית מלח
חצי כפית כמון
כף פטרוזיליה קצוצה
מעט פרורי לחם(לא חובה)*
 
לשים את החומרים היטב (בידיים), מכינים קציצות. מכניסים אותן לחצי שעה למקרר כדי שתתגבשנה.
מניחים אותן בתבנית על נייר אפייה מכניסים לתנור שחומם לחום של 200 מעלות צלזיוס,אופים  כ-15 דקות מכל צד.
* אפשר לטבול את הקציצות בפירורי לחם לפני שמניחים בתבנית - כך הן תהיינה פריכות יותר
 
זהו.
אפשר להקפיא את הקציצות, זה לא פוגע בטעמן.